top of page
Zoeken

Dropshipping

Aantal jaren geleden zijn we begonnen eerst met fm en maybe geuren te verkopen, helaas wat dat niet wat aansloot op de visie van het ons bedrijf.

We wouden de klanten kwaliteit bieden en ook nog eens dat de klanten exact wisten wat ze kochten.


Na lang zoeken hebben we een groothandel gevonden die precies aansloot met onze visie, aangezien wij geen opslag ruimte of een winkel aan deur hebben, zochten wij een groothandel die het bedrijf bij kon staan met het versturen van de bestellingen.


Hoe gaat het in zijn werk met dropshipping!

U doet uw bestelling via de website, zodra wij de bestelling binnen hebben, plaatsen wij de bestelling bij de groothandel.

Meestal binnen 24 uur krijgen wij als bedrijf een track en trace code die wij versturen naar uw email adres. De groothandel is verantwoordelijk dat de bestelling bij u binnen komt. Zit er ergens een fouten dan zijn wij al bedrijf verantwoordelijk dat alles naar wens verloopt.


· U doet u bestelling

· U kan kiezen uit verschillende betaal mogelijkheden.

· Eenmaal uw bestelling geplaatst, is het voor 15 uur dan plaatsen de bestelling bij de groothandel, na 15 uur word het de volgende dag gedaan. Het is dan even rekening mee houden dat het 1 dag extra duurt.

· U krijgt dan als u voor 15 uur besteld na 24 uur een track en trace code

· De groothandel verstuurt u bestelling via post.nl

· Wij zijn als bedrijf altijd verantwoordelijk dat alles goed verloopt.

· Nog een plus punt is, wij verkopen uitsluitend echte merk parfums.



Als u verder nog vragen heeft omtrent het bestellen of met betalingen dat u liever een andere weg of wensen heeft, neem dan gerust contact op.

Kan via mail, maar ook onze telefoon nummer staat op de site.

Wij maken ook gebruik van whatsapp.


Eerste bestelling!


Werd een beetje nieuwsgierig hoe de bestellingen zou werken op de site, zodat we ook een beter beeld zouden krijgen hoe het gaat met jullie als klant. Daarom een klein persoonlijke verhaaltje hoe het verloopt.


Afgelopen zondag 17 juni heb we een order geplaatst op de site Coska-anna. De betaling en het plaatsen verliep uitstekend. Nu deden we het op de zondag, op de maandag is het redelijk druk bij de groothandel met mensen die artikelen in het weekend kopen, daar liep een beetje vertraging op.


Dinsdag 19 juni kreeg we een bericht van post nl dat het pakketje al onderweg was. Woensdag 20 juni kunnen wij het al verwachten. Zodra de bestelling binnen is zullen we foto’s en dergelijk maken om jullie te laten zien hoe de bestellingen bij jullie binnen komen.


Ook kunnen wij als bedrijf jullie uitstekend op de hoogte houden stap voor stap u het zit met uw bestelling.


Hopelijk geeft het u meer vertrouwen, heeft u nog vragen of zou u meer informatie willen over Coska-anna, neem gerust contact op.




Blog bestelling


Het heeft even geduurd de tweede blog over de bestelling. Maar de trace code hadden we vrij snel ook was de bestelling vrij snel verzonden. Maar ja post nl heeft het heel erg druk dat DHL even op zich liet wachten. Wat handig is de DHL app op de telefoon te zetten. De melding en de bestelling is dan makkelijk te volgen ook is er goed te zien hoe druk DHL het heeft. Dat ter zijde.

Mijn bestelling kwam keurig en goed verpakt binnen, precies het product die we hadden besteld. We hadden namelijk een geschenk besteld.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page